ALINA PARASCHIV – coach, trainer, speaker

Iubește. Încurajează. Inspiră.

Descoperă frumosul din oameni!

Misiune

Misiunea mea este să ghidez personalizat și echitabil fiecare persoană, astfel încât să devină liderul propriei vieți.

Viziune

Viziunea mea este să contribui la crearea unui mediu în care iubirea, acceptarea, înțelegerea, încrederea, comunicarea deschisă și colaborarea să fie fundamentul relațiilor noastre. Cred cu tărie că relațiile autentice și sănătoase ne pot împuternici și ne pot aduce împlinire în viață.

Valori

Valorile mele ghidează fiecare interacțiune și fiecare acțiune pe care o întreprind.

Autocunoaștere și dezvoltare personală

Cred că procesul de autocunoaștere este esențial pentru a ne înțelege pe noi înșine, a ne descoperi pasiunile și a ne dezvolta abilitățile. Susțin o abordare continuă de învățare și dezvoltare, care ne permite să creștem și să ne îmbunătățim în mod constant.

Iubire și acceptare

Promovez un mediu în care fiecare persoană să fie iubită și acceptată așa cum este, fără judecăți sau prejudecăți. Cred în puterea compasiunii și a empatiei, care ne pot uni și ne pot sprijini în călătoria noastră.

Încredere și transparență

Valorizez încrederea ca bază solidă a oricărei relații. Prin comunicare deschisă, autentică și onestă, încurajez construirea relațiilor bazate pe transparență și respect reciproc.

Colaborare și creștere împreună

Cred în puterea colaborării și a învățării din experiențele și perspectivele celorlalți. Susțin dezvoltarea unui mediu în care oamenii să lucreze împreună, să se inspire și să se sprijine reciproc pentru a-și atinge obiectivele și a crește în mod intenționat și conștient personal și profesional.

„Iubește. Încurajează. Inspiră.
Descoperă frumosul din oameni.”

Acest citat reflectă filozofia mea de viață și modul în care abordez relațiile și interacțiunile cu ceilalți. Cred în puterea iubirii, încurajării și inspirației de a transforma vieți și de a crea schimbări pozitive.

Ca absolventă a facultății de psihologie și trainer, speaker și coach independent certificat Maxwell Leadership, îmi dedic întreaga experiență și cunoștințe în a aduce valoare și îndrumare în viețile celor pe care îi întâlnesc.

Lucrez cu pasiune și dedicare, în programe personalizate individului, atât 1 la 1, cât și de grup, pentru a ghida oamenii să se cunoască mai bine, să-și descopere frumusețea interioară și să trăiască în armonie.

Te invit să îți explorezi potențialul și să construiești relații autentice și împlinite.
Împreună, putem crea schimbări semnificative și durabile în viața ta.

Descoperă-ți propriile resurse interioare și propriile soluții care te ajută să depășești provocările pe care le ai.

Investește timp
în dezvoltarea ta.

ACUM ESTE CEL MAI BUN MOMENT.

Contactează-mă pentru o sesiune 1 la 1!