Ai simțit vreodată că nu știi cum și ce să faci? Ai simțit vreodată că ești blocat?

Ai simțit că vrei să fii mai productiv, mai eficient?

În toamna anului trecut „mergeam spre visul meu”, dar am simțit că acesta se îndepărtează de mine. Deși am o mentalitate axată pe soluții, nu reușeam să văd dincolo de „un potențial eșec”. Conștientă fiind că mă îndrept spre ceea ce văd, am zis că am nevoie de o nouă perspectivă. Am nevoie să văd altceva decât greșeli, eșec, dezamăgiri, vulnerabilități. Și, pentru că e imposibil să îmi maximizez potențialul fără procesul de coaching, am decis să fac pași în această direcție.

Am decis să lucrez cu un coach.

Acesta m-a ajutat să îmi schimb perspectiva. M-a ajutat să identific propriile resurse pe care le am pentru a-mi transforma visul în realitate și pentru a-mi atinge obiectivul. Așa am ajuns să lucrez cu Sorin Tirtan. Din primele discuții cu el, mi-am dat seama că mă poate ghida, astfel încât să devin persoana care îmi doresc și să îmi îmbunătățesc performanța. Au fost sesiuni intense. Unele pline de energie, altele în care am simțit că sunt epuizată. Dar m-am bucurat de fiecare moment, conștientă fiind că acest proces e uneori „dureros”. Și da, e dureros când descoperi că te autosabotezi, că te lași pradă credințelor limitative care ți-au fost transmise dintotdeauna, din toate direcțiile. Și e minunat când te uiți înapoi și vezi că nu mai ești persoana care erai în urmă cu 3 luni. 🥳🥳🥳 Ești persoana care îți dorești să fii. Cu o viziune clară asupra visului tău, cu pași de acțiune zilnici în direcția obiectivului stabilit, cu obiceiuri lăsate în urmă pentru că te țineau pe loc, cu noi obiceiuri la care încă lucrezi să le implementezi.

Nu te gândi că această schimbare apare peste noapte sau că este responsabilitatea mentorului / a coach-ului tău. NU! Dezvoltarea ta este responsabilitatea ta. Dar, fără o ghidare adecvată, fără cineva care să adreseze întrebări inteligente, este aproape imposibil să ajungi acolo unde îți dorești. Și DA, e nevoie de multă disciplină să aplici, apoi, toți pașii pe care singur ți-i stabilești. În plus, tot timpul vei avea de lucrat cu tine, pentru că există mereu un nivel următor. Dar merită!

Merită fiecare pas, fiecare discuție, fiecare întrebare pe care ți-o adresează el, coach-ul tău.

Astfel conștientizezi unde ești, unde și cum vrei să ajungi. Astfel descoperi care sunt resursele pe care le ai pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Dacă și tu simți că ești blocat, dacă nu știi ce direcție să alegi sau cum să ajungi în direcția dorită, îți recomand din tot sufletul procesul de coaching. Merită să te lași ghidat(ă) de un coach!

Categorie:

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.