izolarea o adevarata provocare - dezvoltare personala si profesionala

Inițial, izolarea a fost o adevărată provocare pentru mine. Probabil, vei gândi că la fel a fost și pentru tine. Da. Se pare că panica inițială e ceva absolut normal pentru noi, oamenii.

Revenind la subiect… Ca să înțelegi, eu sunt o fire activă, mereu pe drumuri, în acțiune. A venit izolarea și m-am întrebat: Ce o să fac eu acasă? Bineînțeles că abia așteptam să treacă timpul și să revin la normal… La ceea ce consideram normal.

Zilele au trecut rând pe rând. Fără să îmi dau seama acum era dimineață, acum era noapte. Waw… Mă așteptam să am parte de plictiseală. De unde?! Se pare, ca eu și plictiseala nu o să ne întâlnim prea curând.
Ce crezi?! Am reușit să fiu la fel de activă acasă. Am vorbit permanent la telefon. Unii dintre cei cu care am comunicat în tot acest timp erau optimiști. Alții cu moralul la pământ. Unii indiferenți, alții frustrați, furioși, supărați. Unii relaxați, chiar cu idei mărețe despre cum ar putea profita de această perioadă…

Uite așa au trecut 5 săptămâni în care #amstatîncasă și, aș putea spune, că, izolarea mi-a adus multiple beneficii. În această perioadă am redescoperit magia copilăriei alături de fiul meu. Am citit povești, am colorat, ne-am jucat.
Am redescoperit bucuria trăirii fiecărui moment din zi. M-am redescoperit pe mine. O persoană activă, pozitivă, care iubește oamenii. O persoană care se bucură de fiecare dată când, în urma unei discuții telefonice, în social media sau față în față, transmite energie pozitivă, încurajări, zâmbet și soluții.

#Stauacasă și găsesc inspirație în interiorul meu să îmi desfășor activitatea profesională. În același timp, mă relaxez, mă odihnesc, zâmbesc. Am învățat să fiu iar creativă și să ofer altor persoane energie pozitivă. Pe scurt, am reușit să descopăr beneficiile acestei perioade.

⏳ Tu ai reușit să descoperi care sunt beneficiile izolării? Atunci… Te provoc să împărtășești cu alte persoane conștientizările tale! Spune-le care sunt sursele tale de energie si inspirație în aceste momente. Povestește-le cum ai identificat noi oportunități. Ajută-le să iși găsească liniștea, punând în centrul atenției pasiunile pe care le au. Ajută-i, încurajează-i, inspiră-i cu propria poveste. Poți!⏳

Fii un multiplicator al energiei pozitive în această perioadă!

Identifică sursele pentru o comunicare eficientă și o relaționare de succes

Acum ai șansa de a participa la acest Mastermind ce reunește 10 persoane dornice de schimbare.

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *