visul-tau

De câte ori ai vrut să renunți în drum spre visul tău⁉️ Ce te-a făcut să iei în calcul această variantă? Faptul că ai întâlnit obstacole care ți se păreau de nedepășit? Ai crezut că e greu? Că nu vei reuși să îți atingi visul? De fapt, pe scurt, teama te-a făcut să te gândești la renunțare… TEAMA DE EȘEC

Dacă ți-aș spune că tu ești cel care alimentează permanent această teamă, permițându-i să crească? Da… Tu o păstrezi în sufletul tău și o lași să se cuibărească din ce în ce mai adânc. O hrănești cu fiecare moment de neîncredere în tine. O ajuți să se dezvolte în orice clipă în care pui la îndoială propriile capacități și abilități. Cu fiecare pas pe care îl faci precum un rac, teama devine, și mai mult, parte din tine. Și, uite așa, ajungi să îți frângi aripile și să-ți omori, inconștient, propriul vis.

Dar… teama de eșec este mai mare decât dorința de a-ți atinge visul?Sau, poate, e doar un moment în care visul tău e pus la îndoială?

Ori de câte ori treci prin momente în care simți că nu mai poți și răsare în mintea ta gândul renunțării, alungă acest gând, amintindu-ți de ce ai început! De ce vrei să realizezi acest vis! Dacă acesta este cu adevărat visul tău, dacă durerea eșecului este mai mică decât satisfacția atingerii acestui vis, meriți să mergi mai departe. Meriți să te bucuri de călătorie, de provocările și emoțiile pe care ți le oferă acest vis.

În interiorul tău există energia de care ai nevoie pentru a continua, de a căuta și de a găsi soluții în momentele dificile! Caută mereu în interiorul tău puterea de a merge mai departe! Ea e acolo. Așteaptă să devii conștient de ea!❤

Prin intermediul ședințelor de coaching te susțin să descoperi această putere interioară.
În plus, te ajut să îți realizezi scopul, visul utilizând programe specifice nevoilor tale.
Contactează-mă ACUM!
Ești la un click distanță de visul tău.

Identifică sursele pentru o comunicare eficientă și o relaționare de succes

Acum ai șansa de a participa la acest Mastermind ce reunește 10 persoane dornice de schimbare.

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *