Secretul comunicarii eficiente

De câte ori te-ai întrebat care este secretul comunicării eficiente? De câte ori te-ai gândit de ce nimeni nu pare convins că ideea ta măreața va funcționa? De ce nimeni nu ia în serios ceea ce spui? Te-ai gândit de ce anumite persoane avansează în carieră în timp ce tu rămâi blocat acolo unde ești?

Relațiile pe care stabilești cu oamenii sunt cele care te ajută să comunici eficient și productiv. Vestea bună este că stabilirea relațiilor este o abilitate pe care o poți desprinde și pe care o poți aplica în viața ta.

„Abilitatea de a stabili relații cu ceilalți începe cu înțelegerea valorii oamenilor.” – John Maxwell❤️

Oamenii înțeleg că sunt importanți pentru tine atunci când văd că îți pasă cu adevărat de ei. Când le arăți acest lucru prin vorbe și fapte.

Știai că atunci când crezi cu tărie în potențialul pe care îl au oamenii îi ajuți să se dezvolte? Când te comporți cu ei exact așa cum îi vezi și cum se așteaptă ei, le oferi încredere în ei și în tine? Asta înseamnă să stabilești, realmente, relații valoroase cu ei.

Modul în care percepi oamenii din jur și cum te comporți cu ei te ajută sau, din contră, te încurcă. Cu cât îi apreciezi mai mult, cu atât le arăți mai mult că îți pasă de ei. Cu cât crezi mai mult în ei și în forțele proprii, cu atât îi susții mai mult să își atingă potențialul.

De fiecare dată când ai tendința de a judeca persoana din fața ta, trage aer în piept, ascultă-i activ povestea și oferă-ți, astfel, timp să o descoperi. Acordă-ți timp să îi vezi punctele forte, potențialul, să o cunoști cu adevărat. În acest fel, dă-ți șansa de a descoperi două persoane minunate: pe tine răbdător, calm, iubitor de oameni și pe cel din fața ta.

Într-una dintre sesiunile de Mastermind, unul dintre participanți îmi spunea că vede oamenii mai frumoși de când își acordă timp să îi asculte activ, să îi cunoască cu adevărat. Acest lucru îl ajută să se conecteze mai ușor cu ei și să comunice mult mai eficient. Este o dovadă clară a legăturii dintre comunicare, conectare și iubire de oameni. Pentru tine care este cea mai mare provocare atunci când vine vorba de comunicare și conectare?

Îți propun să participi la următoarele 4 sesiuni Mastermind pe care le organizez luna aceasta. Vei afla care sunt provocările tale. Vei descoperi propriile soluții pentru o comunicare eficientă… SURPRIZĂ… Aceste sesiuni sunt CADOUL meu pentru tine. Singura ta investiție o reprezintă timpul și prezența 100% în cadrul sesiunilor.

Pentru detalii, contactează-mă completând formularul de aici, prin sms (0726786031) ori email (contact@alinaparaschiv.ro) sau trimite-mi mesaj privat pe facebook (https://www.facebook.com/alinaparaschiv.ro).

Categorie:

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.