Ziua Internațională a Îmbrățișărilor
Știai că pe 21 ianuarie sărbătorim Ziua Internațională a Îmbrățișărilor?

🤗 Îmbrățișarea este unul dintre cele mai simple moduri de a arăta afecțiune, ajutându-te să te conectezi mai bine cu celălalt!

Prin acest mic gest arăți celuilalt înțelegere, sprijin, acceptare, apreciere, iubire! Atunci când asculți activ ce spune persoana și îi oferi apoi o îmbrățișare însoțită de cuvinte ce denotă înțelegere și iubire îi arăți că ești lângă el fizic, mental și spiritual. 

🤗 În plus, se spune că 10 secunde de strâns în brațe scade nivelul stresului din viața ta.

👉Psihologii susțin că oamenii au nevoie de îmbrățișări pentru că acestea exprimă afecțiune, siguranță și confort sufletesc. Mai mult, studiile arată că îmbrățișările sunt benefice pentru sănătate. Ele ajută la întărirea imunității și contribuie la scăderea riscului apariției bolilor de inimă.

Cum îți propui să sărbătorești această zi?

Eu vreau să îmbrățișez toți oamenii dragi cu care mă văd azi, iar celor cu care nu mă văd intenționez să le trimit o îmbrățișare virtuală alături de întrebarea: „Cu ce te pot susține?”.

Transmit azi, iubire, tuturor oamenilor și încep cu cea mai importantă persoană din viața mea: EU. Mă îmbrățișez și îmi spun că mă iubesc.

 😉Apoi, transmit iubire și îmbrățișări naturii care ne oferă în fiecare zi din tot ce are ea, fără să ne ceară nimic înapoi. 🤗

Tu cum îți propui să sărbătorești această zi?

Citește și articolul Dezvăluirea Sinelui în Comunicare!

Categorie:

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *