Cea-mai-rapida-metoda-pentru-a-ti-schimba-starea-de-spirit

💥Cea mai rapidă metodă pentru a-ți schimba starea de spirit este folosirea corpului.

👉Dacă te simți stresat, poți ieși rapid din această stare mișcându-ți corpul cu dezinvoltură și vorbind în ritm mai alert. O altă modalitate ce te ajută să accelerezi procesul este să inspiri și să expiri ușor.

„Atât la oameni, cât și la primate, pozițiile expansive, deschise reflectă putere, în timp ce acelea contractive, închise reflectă lipsă de putere. Aceste poziții nu numai că reflectă putere, ci și o produc.”

Emoțiile au efect asupra corpului tău.

Când ești tensionat și corpul tău este tensionat. Când ești fericit, chipul îți este luminos, emani fericire prin toți porii, zâmbești larg și sincer, respiri mai ușor.
Și reversul este valabil. Tensionarea corpului te face să fii încordat. Simți tensiunea cu toată ființa ta, în interiorul tău și în exteriorul tău. Iar atunci când te relaxezi, îți destinzi chipul, zâmbești, respiri mai ușor, te simți mai bine, ești mai fericit.

💥Crește-ți nivelul iubirii de sine prin comunicarea conștientă cu propriul corp. Adoptă o postură adecvată, care te face să fii încrezător în tine. Folosește zilnic trucul mișcărilor pline de încredere prin care să îți crești nivelul iubirii pentru propria persoană.

📍Fii atent la limbajului trupului tău în următoarele zile și schimbă-ți dispoziția prin modificarea ținutei corpului.
Schimă-ți modul în care mergi, modul în care te miști, modul în care stai în picioare sau jos, modul în care respiri. Fii atent și schimbă-ți într-o poziție de încredere și putere poziția capului, a umerilor, a pieptului. Cu cât exersezi mai mult, cu atât îți va fi mai ușor pentru că îți va fi natural și cu atît îți vei schimba starea într-una pozitivă, cu încredere în propria persoană.

Dacă nu știi clar care îți sunt posturile și mișcările prin care poți să îți crești nivelul iubirii de sine, iți propun să faci zilnic următorul exercițiu:

  • adoptă o poziție dreaptă a corpului
  • spatele drept
  • capul și privirea înainte
  • picioarele ușor depărtate
  • umerii înapoi
  • mâinile pe șolduri
  • acum spune: „Astăzi mă iubesc mai mult decât oricând. Am numai interacțiuni pozitive cu oamenii din jur, am încredere în mine și mă comport cu demnitate.”

👉Hai să să evoluăm împreună: ⚠️ Alătură-te grupului de whatsapp sau facebook: Comunitatea oamenilor fericiți/împliniți, accesând următoarele linkuri:
https://chat.whatsapp.com/Lpti1uIdIcFADWWxcLVxTY
https://www.facebook.com/groups/ALSOAcademy

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.