dezvoltarea personală actiune intentionata si constienta

Dezvoltarea personală este o acțiune intenționată și conștientă.

Fiecare persoană deține, în interiorul ei, semințele succesului. Aceste semințe încep să crească după ce, în mod conștient, persoana le cultivă, le udă și le hrănește.❤️

Pentru a ajunge acolo unde îți dorești, pentru a fi cine și cum îți dorești, pentru a cunoaște succesul și a-ți atinge potențialul ai nevoie să fii intenționat, determinat, motivat și concentrat. E posibil să fie nevoie să plătești un preț pentru asta: acela de a-ți schimba modul de gândire.

Următorul pas în dezvoltarea ta ar fi să îți creezi mediul propice dezvoltării dorite. Să te alături oamenilor care au ajuns acolo unde îți dorești sau, chiar mai departe. În plus, gândește-te la momentul în care vei fi așa cum îți dorești. Gândește-te la momentul în care vei ajunge acolo unde vrei cu adevărat. Cum o să te simți? Practic, având în minte imaginea viitorului, imaginea atingerii scopului tău, vei găsi puterea de a trece peste orice obstacol.

Un alt lucru foarte important în călătoria ta este respectul și iubirea de sine. Gândește-te! Dacă tu nu te respecți și nu te iubești, cum crezi că vei primi iubire de la cei din jur? Cum vor observa ei ce valoare ai, dacă tu nu te apreciezi? „Dacă ești de părere că nu valorezi nimic, atunci nu îți vei conferi valoare.” Dacă vrei să îți schimbi viața, ai nevoie să îți schimbi modalitatea în care te vezi pe tine. Ai nevoie să îți schimbi modul în care îi vezi pe ceilalți și modul în care privești această călătorie a vieții.

Schimbarea presupune, mai întâi de toate, conștientizare.

Fii conștient de locul în care te afli acum, de ceea ce ești și cum ești acum, apoi, gândește-te unde vrei să ajungi, cum și cine vrei să fii! Fii sincer cu tine. Gândește-te că dezvoltarea personală poate fi o acțiune intenționată și conștientă, care să te ducă în direcția în care vrei. În același timp, dacă lași lucrurile la întâmplare, o să te dezvolți, însă o vei face întâmplător, haotic. În această situație, schimbarea va fi determinată de cei din jurul tău sau de mediul în care trăiești, de societate și de cerințele acesteia. Cel mai posibil, schimbarea neintenționată reprezintă o piedică în drumul tău spre fericire.

Un proces intens care te poate ajuta să te autodescoperi și să alegi intenționat acțiunile zilnice care să te dezvolte și să te aducă mai aproape de echilibrul interior este coachingul. Eu cred în puterea coachingului și în puterea ta interioară, așa că, îți ofer CADOU o sesiune de coaching, astfel încât să descoperi și tu ce valoare aduce acest proces în viața ta. Pentru detalii contactează-mă ACUM!🤩

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.