Evaluarea DISC

Vrei să comunici mai eficient și să ai relații mai bune cu cei din jur?

Pentru acest lucru ai nevoie să îi înțelegi, dar primul pas în această direcție este să afli CINE EȘTI TU.

Personalitatea pe care o ai îți influențează fiecare aspect al vieții. Îmbunătățește-ți relațiile cu cei din jur. Înțelege-ți stilul de personalitate și ce te motivează în mod natural.

Teoria personalității DISC a fost enunțată pentru prima data în 1926 de către psihologul Wiliam Maston. Evaluarea DISC este un instrument rapid de auto-evaluare a personalității, ca rezultat al răspunsurilor pe care le dai la întrebările din chestionar.

În mai puțin de 10 minute ajungi să te înțelegi mai bine pe tine. Îți cunoști punctele tari și slăbiciunile, astfel încât să dai tot ce ai mai bun în colaborarea cu cei din jur.

Această evaluare comportamentală te ajută să te cunoști mai bine. În plus, înțelegi că personalitățile diferite reprezintă cauza pentru care ceilalți gândesc, acționează și comunică diferit de tine.

Evaluarea DISC te ajută să comunici eficient cu cei din jur, astfel încât să îți îmbunătățești relațiile.

Apelând la raportul DISC te dezvolți pe tine și înveți să te adaptezi celor din jur în funcție de stilul lor de personalitate. Acest lucru te ajută să evoluezi și să îți crești influența.

Evaluarea DISC:

  • are loc online Te voi contacta personal atât pe mail, cât și telefonic, pentru a-ți oferi indicații privind modul în care să răspunzi întrebărilor. Îți voi oferi permanent suportul meu în acest sens.
  • rezultatul îl primești pe mail în câteva minute după finalizarea evaluării.
  • beneficiezi de consiliere în interpretarea testuluiStabilim o întâlnire virtuală, telefonică sau față în față pentru a te ajuta cu interpretarea rezultatului și cu planul de acțiune, astfel încât să profiți de punctele forte și să îți îmbunătățești relațiile cu ceilalți.

Acest instrument poate fi folosit atât individual, cât și de companii în dezvoltarea organizațională, dezvoltarea leadershipului, formare, comunicare, team building, planificarea carierei, coaching executiv și rezolvarea conflictelor.

Pentru detalii despre evaluarea DISC completează formularul de mai jos și te contactez în cel mai scurt timp.


„Nimeni nu poate face lucruri mărețe dacă nu este pe deplin sincer atunci când vine vorba despre el însuși.” – James Russell Lowell

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.