Iubește-te pe tine însuți și viața ți se va schimba radical!

⁉️Ce-ai zice să chemi pe cineva acasă la tine cu o bâtă de baseball și să îi ceri să te lovească cu ea?
Ți se pare o prostie, nu-i așa?
Ei bine, chiar asta faci tu însuți atunci când te condamni sau te minimalizezi singur din diferite motive. Este ca și cum te-ai lovi în cap cu o bâtă. Nu este de mirare că la sfârșitul zilei te simți epuizat.

Ce poate fi mai absurd de atât!?


Procedând astfel, te privezi singur de fericirea pe care o meriți. Viața trece pe lângă tine, iar tu ești incapabil să te bucuri de ea.
Până acum ți-ai irosit singur viața gândindu-te în cele mai negative moduri la tine însuți. Nu întâmplător ai ajuns să fii lipsit de energie sau să te simți mizerabil, să fii bolnav.
Dorești să continui în acest fel, acuzându-te singur? Simțindu-te rușinat și vinovat? Sau preferi să schimbi complet această situație? Această stare a ta.
Autocondamnarea este o vibrație negativă și nu îți face niciun bine. Nu te ajută nici să devii mai fericit, nici mai sănătos, nici să atragi ceva mai bun în viața ta. Ceea ce este negativ nu va atrage niciodată ceva pozitiv, va atrage mereu tot ceea ce este negativ.


Este doar decizia ta să renunți să îți mai adresezi vreodată un gând negativ.

Cum ar fi să iei această decizie chiar acum? Cum ar fi să îți schimbi viața? Pentru asta ai nevoie să te schimbi tu. Să te înțelegi, să te accepți, să te iubești, să te respecți și să te bucuri de tine, cu tine. Să te bucuri de tot ceea ce ai în jurul tău și în tine.


Alege ACUM să te iubești pe tine însuți.

Oferă-ți de acum încolo, în fiecare zi, din ce în ce mai multă iubire, indiferent de opoziția egoului tău cârcotaș.
De tine depinde să îți schimbi viața radical și să atragi tot ceea ce e pozitiv în viața ta. Începe iubindu-te și vei atrage iubire. Iubește-te pe tine însuți și te vei convinge că vor veni către tine multe alte lucruri pozitive.
Viața ta va deveni astfel mai frumoasă. Vei cunoaște fericirea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna sau pe care, poate, niciodată nu ți-ai imaginat-o, nu ți-ai permis să visezi la ea, gândindu-te că nu o meriți.

Iubește-te!💗

Îți propun și un exercițiu: Studiază-ți mintea. Verifică de câte ori pe zi te condamni singur pentru cele mai minore lucruri.

De exemplu, dacă nu găsești loc de parcare liber, te condamni singur. Dacă ți s-a răcit cafeaua pentru că nu ai avut timp să o bei, îți vine să te în juri. Dacă ți-a ieșit un coș pe față, îți spui lucruri urâte. Astfel de gânduri negative la adresa ta îți trec prin minte de o mie de ori pe zi. Mintea ta se joacă cu tine, iar tu îi dai ascultare.
În ce fel te pot ajuta astfel de gânduri la adresa ta?
Aceste gânduri îți dau dureri de cap, de stomac, de spate, musculare. Tot ele sunt generatoare de probleme financiare, de probleme în cadrul relațiilor pe care le ai.

Așa că: Studiază-ți mintea. Verifică de câte ori pe zi te condamni singur pentru cele mai minore lucruri.

Iubește-te pe tine însuți!

Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.