Iubirea începe cu... TINE

Iubirea începe cu … TINE

Nu dai doi bani pe ceea ce ești? Pe cine ești? Cauți mereu merite și valoare în ceea ce te înconjoară? Crezi că cei din jurul tău sunt mai importanți decât tine? Crezi că a te iubi pe tine înseamnă să fii narcisist și alegi să nu o faci? Este doar o scuză. O scuză pe care o folosești pentru a-ți permite să te autosabotezi și să nu îți dai voie să cunoști iubirea, împlinirea.


Conștientizează că tot ce îți trebuie pentru a fi împlinit se află înăuntrul tău. Toată iubirea, atenția și acceptarea ori aprecierea pe care le dorești în viața ta, se află în interiorul tău. Da-ți voie să descoperi comoara pe care o deții… perla valoroasă care ești, iar asta va revărsa iubirea și împlinirea asupra ta. Astfel îți vei recăpăta puterea interioară. Vei redescoperi valoarea pe care o ai și vei fi o sursă de inspirație pentru cei din jur. Vei inspira cu iubire, zâmbet, fericire și, mai întâi de toate, te vei inspira pe tine.

Tu știi cel mai bine ce cale să urmezi sau care îți sunt idealurile, așa că toată puterea se află în interiorul tău. Toată iubirea pe care ți-o dorești și pe care o meriți pentru că ești o ființă miraculoasă, se află în interiorul tău. Fii conștient de ea și deschide-i ușa! Las-o să iasă! Bucură-te de ea!

Te-ai născut fericit

Te-ai născut iubindu-te și ai învățat pe parcursul vieții să te îndoiești de propria valoare. Le-ai permis celorlalți să îți spună cine și cum ești. Ai început să te judeci aspru, să te pedepsești, să te cerți și „să te privești cu ochi critici” în orice moment. Acum a sosit momentul să spui STOP!

Participă la programul „Iubirea începe cu … TINE”. Vor fi 5 sesiuni intense, cu provocări, conștientizări și fiecare dintre acestea vor fi elemente ce te vor ajuta să deschizi lacătul iubirii. Vei începe cu iubirea ta pentru tine și vei continua cu iubirea pentru ceilalți. Apoi vei descoperi cum să accepți iubirea celor din jur pentru tine. Pe scurt, vei învăța să accepți și să dăruiești iubire. Vei descoperi magia de a fi tu în orice situație. Pentru detalii, completează formularul de mai jos.

Valoarea programului este 800 lei. Eu îți ofer ACUM accesul la program cu NUMAI 425 lei.

Grăbește-te! Înscrie-te ACUM, pentru a profita de această ofertă unică.

Tu aloci timp, energie și bani pentru propria fericire, iar eu, îți ofer și un CADOU: 1 sesiune individuală în cadrul căreia să descoperi cum poți depăși actualele provocări pe care le ai.


Nu există răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.